tirsdag, februar 20, 2007

TORSKEFISKE!

Kor mange kan skryte at å ha blitt drete på av en torsk i dag? Det kan e!:P
E vet ikke kor mange ganga e har planlagt å skulle ha vært me han pappa og han onkel Harald på sjøen... Men i dag blei det. Kan kanskje ha nokke me at vi dro på 11 bussen og ikke 7 bussen og at det va et nydelig vær! Så for i dag døpte e om han "Tore" til "Silje", må si at det e et mye finere navn på en båt. Det første han onkel Harald sa når e gikk ombodr va -Ja, fær sjå om du he fiskelykke. Det har e ikke... Allt i allt fikk vi bare 150 kg med torsk. E vist ikke så mye... Og når vi skulle drege (nei, man drege ikke med henna, e ei sånn hendig maskin på båten, men kom ikke på ka den het:P) det andre garnet så va det rett og slett nåkken som hadde kappa heile garnet av. Makan til frekkhet!

Sjølv om e ikke hadde nokke fiskelykke syns dei gammle karane at det va litt stas at e va me:P Va faktisk første gang e kjørte gjennom brosundet med båt, det e litt ille! Synd at e ikke har kamera, for det hadde blitt mange fine bilde. Om mulig blei e enda mer glad i Ålesund, steik kor fint her e!
I morra blir det kveite til middag, sjølvfiska;)

8 Kommentarer:

Klokken 8:12 p.m. , Blogger Ellen sa ...

guri, neste gang vil e åsså vær me.. skal ikkje du ha på igjen linkane dine på sida?

 
Klokken 8:18 p.m. , Blogger Silje sa ...

Du e velkommen! Kommer aldri så langt;)

 
Klokken 5:52 p.m. , Blogger Ingvild sa ...

dei sei at kvinnfolk i båt bringe ulykke.. ;) hihi... kanskje d va derfor? ej gleda mej allerede no te å komme heim.. heimelaga mat, lets eat og ikkje minst.. vi må ta en fest... e så sjelden ej ser kjekke folk... :) gla i dæ! klem

 
Klokken 5:13 p.m. , Anonymous Anonym sa ...

Ja, men e døpte jo båten om til Silje, og damenavn på båta skal jo bringe lykke, så det skulle liksom gå opp i opp:P KOMKOM! Gla i d å vet du:)

 
Klokken 6:38 p.m. , Blogger Anne Stine sa ...

Hørtes ut som en kjekk båttur! :)Men du, kor har de blitt av linkane på sida di?? Dei må du få tilbake! :)

 
Klokken 6:39 p.m. , Blogger Anne Stine sa ...

Oj.. så nettopp at Ellen åsså hadde etterlyst dei..! ;-)

 
Klokken 2:41 a.m. , Blogger Ingvild sa ...

oki.. skjønna greia... - og + skulle gjør at d blei likt... hmm.. snålt altså.. :p hehe... ej kjem, ej må berre vente ca en mnd... '(ette medikamenten vettu..) klem

 
Klokken 11:05 a.m. , Blogger Ingvild sa ...

alle linkane te ho silje ligge nederst på sida...

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden