mandag, februar 26, 2007

E lika no å tro at alle e veødig interisert i å vite ka e styra me for tida. Og siden e ikke har en ting å blogge om skal e blogge om masse. Har derfor planer om å lage ei liste om diverse ting som har skjedd i det siste...E vet at e kommer til å glømme nokke, men pyttsann;)

  • Leiligheta; Den står no å venta på me. Det eneste som mangla no e at dei sette inn bad og kjøkkeninredning, så e mi heilt klar. Men det e ikke resten av bygget.. Snakka med meglern, ho sa at ca rundt juli/juli va den klar til å flyttes inn i. Steik kor e gleda me!
  • Lite jobbing for tida. Blir helgene og et par daga i uka.(E jo ikke så lite da) Men e litt kjedlig dei dagane e ikke jobba.... Satt me ned å skreiv en søknad på Kremmerhuset her en dag, men kom aldri lenger enn å skrive den, så no e det for seint. Litt typisk me, vil vær på Nørve e:P
  • Tren: Ja, for 3t hete no tren. Va ikke så flinkt forige uke, men no e det på ann igjen. Det e no litt kjekt å svette! Så no skal e prøve å kutte ned brusa og spise mere knekkebrød (Nokken som har hørt den før eller).
  • I helga som va så jobba e... Men på fredagen va e på vors me ho Malin, ho blei 23 år. Møtte der ho Veronica Båtnes, huska dåkke ho? Vi hang iallefall ilag å dro på byen ilag. Kjekt det, men kunne ønske e kunne drikke me dritings, men pga tidligvakt og kjøring så e jo ikke det heilt ideelt!
  • Begynne no (igjen) å bli mer og mer begeistra for en viss kar. Jada Ola-Jan;)  Må ta å komme d til Ålesund snart;) Spennende å se ka som skjer!
  • Baka bolla i dag, nam! Til middag blir det potetball, tro det eller ei! (E dog fra en pakke der e kun skal tilsette vann, men alikavell.) E blitt rett så husmor!:P
  • Nettby. Ho Ellen har da fått me til å begynne me det. E som har syns sånne side e sååå fjortis da.. Kaste stein i glasshus?:P Iallefall, har no hatt ganske dilla på det da, sitte å snoke på ka andre gjør. Men blir også ganske sjokert over kor mange rare folk som finns, bare i lille Ålesund! Blir litt flau av og til!:P
  • Finevær; Det e  heilt nydelig her!!I går va det 8 grader! Her e heilt bart og vårfølelsen e på topp. Syns ikke nokke synd i dåkke to e kjenne på Sørlandet, dåkke e så bortskjemt! (OK, litt da!)
  • Dataen min e henta fra reprasjon. Ikke et bilde eller en sang va igjen til me:( Så det e bare å begynne å kopiere bilde til me som e får i påska!!
  • Snart påske og da kommer dåkke hjem!Kor e gleda me! Steik kor vi skal drikke;)
Tror det va det. Spent på om nokken har gadda å lese allt det her... Det hadde ikke e;)

9 Kommentarer:

Klokken 12:43 p.m. , Blogger Guro sa ...

Hehe;) e gadd å lese alt!
Håpe bollane blei gode!;)
Men nettby?;P
jaja;) får kose d;)
hehe=D

 
Klokken 1:03 p.m. , Anonymous Anonym sa ...

Blei litt frista;) hehe! Nettby ja, blink så mye bedre liksom?:P:P

 
Klokken 7:53 p.m. , Blogger Ellen sa ...

Joda, e gidda å lese alt e åsså ;)

 
Klokken 11:03 a.m. , Blogger Ingvild sa ...

Ej gidda å lese alt ej me... flink du e å blogge... du gjer sikkert nåkke kjekt sjøl om du ikkje meina d sjøl.. hiv dej på nåkken forsøk av nåkke slag...:p klem

 
Klokken 11:17 a.m. , Blogger Guro sa ...

Ekkje så mye på blink lenger e så.. bare innom for å se om nokken har skreve til me en gang i mellom;)

 
Klokken 12:06 p.m. , Anonymous Anonym sa ...

Dåkke gjør det, ja:) Guro, du har vell allerede fått det du vil ha av blink du nå så;)

 
Klokken 9:27 a.m. , Anonymous Anonym sa ...

Hei hå! Leser vettu, må jo holde seg oppdattert, del om en er idet store utland ;)

 
Klokken 4:18 p.m. , Anonymous Anonym sa ...

Bra det, ka tid bloggen din kommer da??;)

 
Klokken 7:01 p.m. , Blogger Veronica sa ...

Hihi ;) blei googla å fant bloggen din! Alt bra? :) Klem fra Veronica, mzcrazy på nettby ;)

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden