mandag, mars 05, 2007

Ell

Lika å blogge e:P

Så her kommer enda en blogg uten bilde og uten så veldig mye spennende innhold i:P
Siden sist har e jobba og vært syk. Må si at hodepine e virkelig nokke av det verste, iallefall når den ikke gir se på ei stund, e heldigvis sjeldent e har det:)

Jobba og va ute i helga. Va på vors me ho Elisabeth og ho Silje fra jobb, veldig morsomt!! Dro så ut, va mange plassa, først på Hoffmann, så Keisern i 3 sekund, før e dro på Mølla for å møte ei Iren (Der va det tragisk!),videre til Dirty Nelly kor det va null folk, Metz som va så steike harry at der dro e ifra med en gang (80kr rett i dass),  så til Lipp som iallefall va dritt (Enda 80 kr rett i dass) og så tilbake til Keisern kor e lika me godt:P Brukte aaaaltfor masse peng ute, heilt jævli, når e har lite har e en viss tendens til å tro e har mye å spandera og gir heilt faen:P Når byen stengte va det Nach, va hos en som hete Thomas som ho Silje styra på me (Va bare me å ho Silje da). Nokke som å va veldig kjekt;) Blei der til kl ni, va da fornuftig nok til å dra hjem for å sove nokken tima før e skulle på seinvakt igjen:S Heldigvis va det e å ho Silje som e va ute me dagen før som skulle på seinvakt, så vi va begge like trøtte og slitne! Og like lystne på Plutomat;)

I dag har ho mamma å e vært på Moa, skulle ha ny router til trådløst nettverk (Eirik har sef tatt me den vi hadde her til Volda), men dei hadde ikke. Men e fikk me ei ny jakke, ei ala trench cout, veldig stilig. Typete som ekpeditrisa sa, må si e likte det, e vil vær litt typete:P:P

Ellers må bloggen til ho Gran leses, e e veeeeldig misunnelig!!:) Tror e alle single jente e;)

Ciao!

5 Kommentarer:

Klokken 9:13 p.m. , Blogger Anne Stine sa ...

Grattis me ny jakke da! vil ha ny jakke e åsså! får se ka ho mamma kan brukes til når dei kommer oppover om to uke! ;)
Forøverig tror e ALLE, single eller ikke, e misunnelig på cathrine sin Paris-tur! :-D

 
Klokken 9:58 p.m. , Anonymous Anonym sa ...

Så flink du e å blogge! E vel snart på tide at ej blogga litt også. Ej he vært skikkelig dårlig på det i det siste. Håpe alt står bra til der oppe. Ellers e det berre å ta sej en tur til Bergen ;)

 
Klokken 10:37 a.m. , Anonymous Anonym sa ...

Alltid greit med besøk sånn sett, ja;) Ja, e vel bare ikke vi som blir misunnelig:P Unni: Ja, e bare å blogge. Får ikke ho andre du bor lame til å gjør det da?:P Hehe, ja, må prøve å få me en tur ned til dåkke! E så mange plassa e skulle ha vært:) -S

 
Klokken 7:46 p.m. , Blogger Ellen sa ...

Ja, alle single jente e vel igrunn littegranne misunnelig på ho Gran :)
Ser ser du siljemor, de e bare tull å drive å fyke rundt på byen hjemme.. rett å slett bare tull, sette se på keisern me en gang e vel igrunn de beste ;)

No e de bare tre uke til e kommer hjem til påske.. gleda me nokke inni granskauen!

 
Klokken 4:21 p.m. , Anonymous Anonym sa ...

Du har rett! Steik kor vi skal ta av i påska, kjenne det allerede at det blir bra;);) -S.

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden