søndag, mars 11, 2007

Hellu!

Dinna helga her hadde ingen planer, ingen drikking eller nokke jobbing... Det skjedde jo ikke da!:P  På lørdagskvelden ringte ho Elisabeth, ho va på seinvakt å hadde barnefri i helga så ho ville ha me me ut. Va ikke så veldig vanskelig å be (Va lei av å slå ho mamma i tp;)). Hadde bare ei halv halvflaske med bacardi, så dåkke skjønna at det blei ikke store rusen på me av det! Elisabeth hadde ikke nokkke særlig drikke ho heller, så vi dro tidlig på byen. Va først på Hoffmann, kjekt der! Men e sir det: ALDRI kjøp mojito der! Fy den va ikke nokke god, va rett og slett ikke mojito! Den va og dyr så e hadde ikke penga til å kjøpe nokke mer drikke, eneste e hadde va 200 kr som e lånte me han Eirik, å dei skulle rekke til drosje å... Som dåkke sikkert skjønna så blei ikke dinne herre jenta full, og det må sies at e har det mye kjekkere på byen når e e full. E blir rett kjedlig som edru person på byen. Går bare å irritera me over alle andre og ikke e e me å synge og styra:P Menmen, dro så over til Metz etter mye overtaling!! Men e blei ikke der så lenge, ho Elisabeth va så dårlig (nei ikke fyllesyk:P) at e sa at e kunne ta tidligvakta henna... Så kl to ringte e etter Taxi Elin Harnes;) Velig greit! Igjen har e ingen bilde fra kvelden, tok me me kameraet på vors, men det blei ikke brukt! Så no har e nettopp kommet fra tidligvakt, blir no litt penga:)

På mandag blir det lønn, nokke som trengs veldig!! Men det kjekkeste blir til helga:) På onsdag tar e tog til Oslo og skal vær me ho Ingvild nokken daga!! Blir så konge det! Og til helga drar enten e til Arendal til han Ola-Jan eller så kommer han til Oslo å vi blir ilag her. Gleda me veldig!!:) Blir veldig kjekt å sees igjen:):)

4 Kommentarer:

Klokken 6:11 p.m. , Blogger Linn Renate sa ...

Alltid kjekt me en tur til storbyen;) Kose deg masse i helga da!

 
Klokken 11:12 p.m. , Blogger Ingvild sa ...

iallefall kjekt å sjå mej igjen.. :D hihi

 
Klokken 11:32 p.m. , Blogger Ellen sa ...

Ja, e vil å ut hjemme.. hadde faen ikkje spilt nokken rolle om e va edru en gang...
Ja, må kose de i helga! masse!! Men pass opp, kjære siljemor, å husk at kun de beste e godt nok for oss!!!!!

 
Klokken 12:05 a.m. , Anonymous Anonym sa ...

Hmm.. ja e spent på når du skal besøke dinna ingvilden her!!! Kremt kremt!!
No skal no e sef til bergen i helga da, men... e tidlig tilbake søndag om du e i arendal til mandag eller nåkke, MÅ du ta turen asså!!!!!!!!!!!!!!!

 

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden